تماس با ما tafresh news

tafresh news
مرکز اصلی خبر رسانی از تفرش
نويسندگان
جدیدترین مطالب

اراک – خبرگزاری مهر: استاندار استان مرکزی با بیان اینکه راستگویی و درستکاری باید از اصول کار مسئولین باشد گفت: هر مصوبه نقطه امیدی در دل مردم ایجاد می کند که اگر به سرانجام نرسند موجب دلخوری مردم است.تفرش نیوز:

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین مقیمی بعد از ظهر پنج شنبه با بیان این مطلب در نشست مشترک با مسئولین شهرستان فراهان افزود: مسئولین نباید با وعده انجام کارهایی که توان انجام کار آنرا ندارند مردم را نسبت به دولت و نظام بدبین کنند.

وی با اشاره به عقب ماندگی های موجود در شهرستان ها و ضرورت جبران این عقب ماندگی ها گفت: امروز چشم امید مردم ولایت مدار به فعالیت ها و توسعه های بخش های مختلف از سوی مسوولان نظام دوخته شده و در این راستا مسوولان باید وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند.

مقیمی با اشاره به ظرفیت های بخش کشاورزی موجود در شهرستان فراهان گفت: باید با برنامه ریزی دقیق در امر تولید بهترین استفاده را از این ظرفیت ها برد.

ضرورت تسریع در پروژه های نیمه تمام

استاندار استان مرکزی همچنین با تاکید بر ضرورت تسریع در تکمیل طرح های نیمه تمام از جمله بیمارستان شهرستان فراهان گفت:  حل مشکلات بهداشت و درمان، استقرار ادارات دولتی، ارائه تسهیلات بانکی برای توسعه اشتغال و حل مشکلات کشاورزی از اولویت های کاری در شهرستان فراهان است.

[ پنج شنبه 12 دی 1392 ] [ 13:10 ] [ alireza parsa ]

[ جمعه 11 مرداد 1392 ] [ 18:34 ] [ alireza parsa ]

[ جمعه 11 مرداد 1392 ] [ 18:22 ] [ alireza parsa ]

[ جمعه 11 مرداد 1392 ] [ 18:8 ] [ alireza parsa ]

 

 

  


[ جمعه 11 مرداد 1392 ] [ 14:24 ] [ alireza parsa ]

[ جمعه 11 مرداد 1392 ] [ 14:19 ] [ alireza parsa ]

فرمانده انتظامي استان مركزي از دستگيري كلاهبردار حرفه اي 40 ميليارد ريالي در شهرستان تفرش خبر داد:

ه گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران؛سردار "عزيزاله ملكي" پليس گفت : در پي ارجاع پرونده اي از بازپرسي شهرستان همدان،در خصوص

 كلاهبرداري فردي در چندين استان كشور، ماموران پليس آگاهي فرماندهي انتظامي شهرستان تفرش تحقيقات خود را براي دستگيري اين فرد شروع كردند. 
 
وي افزود: در تحقيقات   كارآگاهان پليس،متهم  در شهرستان تفرش شناسايي و در عملياتي غافلگيرانه دستگير شد. 
 
سردار ملكي اضافه كرد: در تحقيقات صورت گرفته از متهم دستگير شده مشخص شد  داراي سوابق متعدد سرقت و كلاهبرداري مي باشد با شگردي خاص و جلب اعتماد شهروندان،دسته چك هاي آنها را در قبال پرداخت وجهي اخذ و بيش از 40 ميليارد ريال كلاهبرداري كرده است. 
 
فرمانده انتظامي استان مركزي با اشاره به روند تكميلي تحقيقات پرونده كلاهبرداري اين فرد از كليه شهروندان درخواست كرد كه تحت هيچ عنوان اسناد و مدارك خود را در اختيار افراد ناشناس قرار ندهند زيرا اعتماد بي جا بستر ساز بسياري از جرايم است.

[ یک شنبه 6 مرداد 1392 ] [ 12:57 ] [ alireza parsa ]

باس سحاب از او به عنوان بنیان‌گذار دانش نقشه‌نگاری به شیوه نوین در ایران یاد می‌شود. عباس سحاب همچنین بنیان‌گذار موسسه جغرافیایی و کارتوگرافی سحاب است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک عباس سحاب در سوم دی ماه ۱۳۰۰ در روستای «فم» تفرش متولد شد. او تنها پسر ابوالقاسم سحاب 

از دانشمندان عصر خود بود که شمار تألیفاتش به بیش از ۷۰ جلد می‌رسد. بنا به گفته اعضا خانوده، در هنگام تولد عباس، پدرش ابوالقاسم سحاب رییس معارف ولایت ثلاث (ملایر، نهاوند، تویسرکان) و مقیم نهاوند بود و در شرایط دشوار زمستان خود را از نهاوند به روستای فم رسانید تا فرزند پسری را که پس از نه دختر نصیب او شده بود و آرزو داشت از وی شخصیت بزرگی بسازد از نزدیک ببیند.

چهارساله بود که به تشویق و راهنمایی پدر به مکتب درس ملاحسین شاهمیری رفت و مدت سه سال نزد این استاد شاگردی کرد. در هفت سالگی برای ادامه تحصیل وارد مدرسه کمالیه شد. سپس برای ادامه تحصیلات متوسطه به مدرسه‌های ابن سینا و علمیه رفت. در این مدارس بود که ذوق و استعداد سرشار وی به جغرافیا نمایان شد و تحت راهنمایی‌های پدر و آموزگاران بیشتر اوقات خود را در تهیه نقشه‌های جغرافیایی گذراند. در همین دوره دبیرستان، اولین نقشه تهران را بعد از شش ماه کار و تلاش به خط لاتین تهیه کرد.

عباس سحاب به دلیل علاقه وافر به دانش جغرافیا در سال ۱۳۱۵ به همراه پدر سنگ بنای نخستین مؤسسه جغرافیایی و کارتوگرافی خصوصی ایران را گذاشت. وی برای تهیه نقشه‌های مناطق گوناگون ایران به بیش از سی هزار شهر و روستا سفر کرد. وی در سال ۱۳۳۴ با همکاری موسسه کلمبوس آلمان، کره جغرافیایی را به خط و زبان فارسی تولید کرد.

عباس سحاب مولف، نقشه نگار و ناشر صدها اطلس و نقشه جغرافیایی از شهرها و استان‌های ایران، کشورهای خاورمیانه، خلیج فارس و دودمان‌های تاریخی ایران است. او با ابداع سبکی نوین در تولید نقشه‌های جغرافیایی به عنوان یکی از نقشه‌نگاران صاحب سبک در دنیا مطرح شد.

مطالعه، پژوهش و گردآوری اسناد تاریخی و جغرافیائی خلیج فارس برای مقابله با سازندگان اسامی جعلی و اثبات حقانیت ایرانیان و اصالت نام این آبراه همیشه ایرانی ازسالهای دهه ۴۰ خورشیدی تا پایان حیات از دغدغه‌های بزرگ استاد سحاب بود. وی با تشکیل نخستین نمایشگاه اسناد تاریخی و جغرافیائی خلیج فارس در سال ۱۳۴۵ و تدوین و انتشار چند مجلد اطلس به زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی و شرکت در مجامع علمی داخل و خارج کشور و تشکیل نمایشگاهها در این زمینه اهتمام کرد.

عباس سحاب در ۱۴ فروردین ۱۳۷۹ درگذشت و در قطعه هنرمندان و دانشمندان ایران در گورستان بهشت‌زهرا(تهران) به خاک سپرده شد

[ شنبه 5 مرداد 1392 ] [ 17:40 ] [ alireza parsa ]

مسوول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر مركز بهداشت استان مركزی گفت: بیماری تب كریمه كنگو در این استان مهار شده و مورد جدیدی از این بیماری گزارش نشده است.

دكتر منصوری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: شیوع بیماری تب كریمه كنگو در سال جاری با گزارش مواردی از ابتلا در استان 

خراسان در كشور آغاز شد كه در استان مركزی نیز یك مورد مثبت از این بیماری ثبت شد.

وی گفت : گزارش ثبتی تب كریمه كنگودر استان مركزی امسال متعلق به پسر بچه ای دریكی از روستاهای خمین بود كه جان خود را از دست داد.

مسوول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر مركز بهداشت استان مركزی افزود : با تشكیل كمیته ویژه ای، اقدامات پیشگیرانه و آمادگی های لازم در مراكز درمانی استان مركزی انجام شد و تمامی پرسنل درمانی علاوه بر آموزش به تجهیزات پیشگیری مجهز شدند.

دكتر منصوری گفت : در مجموع امسال هشت مورد مشكوك از بیماری تب كریمه كنگو در استان مركزی گزارش شد كه تنها یك مورد آن مثبت بود.

وی افزود : سه مورد از بیماران مشكوك گزارش شده مربوط به شهرستان ساوه، یك مورد آشتیان، یك مورد تفرش، یك مورد زرندیه و یك مورد در اراك بوده است.

مسوول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر مركز بهداشت استان مركزی گفت : پنج مورد از گزارش های مشكوك تب كریمه كنگو استان مرد و سه مورد جنسیت زن داشتند.

دكتر منصوری، اطلاع رسانی مناسب به مردم، آموزش های به موقع و برنامه های مراقبتی و پیشگیری به هنگام را رمز موفقیت استان در كنترل موارد این بیماری كشنده عنوان كرد.

تب كریمه كنگو یك بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده‌ است كه ازطریق گزش كنه و یا تماس با خون، ترشحات،لاشه دام و یاانسان آلوده منتقل می‌شود.

[ شنبه 5 مرداد 1392 ] [ 17:38 ] [ alireza parsa ]

جشن باستاني تيرگان همزمان با اولین روز از فصل تابستان با حضور جمعی از مسولان استان مرکزی و جمع گسترده ای از مردم فراهان در جوار 

امام زاده احمدبن علی(ع) روستای مشهد ذلف آباد این شهرستان برگزار شد.

نماينده مردم تفرش، آشتيان و فراهان در اين آيين در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت: در اين جشن باستاني مردم فراهان، روستاها و شهرهاي اطراف آن در جوار امامزاده احمد بن علي (ع) روستاي تاريخي ذلف آباد جمع شده و با اجراي برنامه هاي فرهنگي، هنري و سرگرم كننده از نعمت هاي خداوند در فصل درو گندم و اولين روز تابستان شكرگزاري كردند. 
عباس صلاحي ادامه داد: جشن تيرگان به معناي آب پاشان، شكرگزاري برداشت گندم يكي از جشن هاي ملي و داراي وجاهت و هويت اصيل ايراني است. 
وي بيان كرد: اين جشن به معناي بزرگداشت و اداي احترام به طبيعت و مردم است و در مناطق مختلف ايران برگزار مي شود. 
نماينده مردم تفرش، آشتيان و فراهان عنوان كرد: جاذبه اصلي و مهم مراسم اين روز در محوطه بيرون امامزاده است كه مردم شهرهاي ايران مانند همدان، ملاير، ‏قم و تهران توليدات خود شامل سوغات، عطاري و گياهان دارويي، انواع گل و گياه، ابزار كشاورزي و صنايع دستي را به معرض فروش مي‌ گذارند. 
وي توضيح داد: جشن تيرگان از زمان‌هاي ايران باستان در روز سيزدهم تير برگزار مي ‌شد، ولي سال‌هاست كه در روستاي ذلف‌ آباد با گذشت زمان‌ هاي طولاني و با تركيبي از آداب و رسوم محلي و مراسم مذهبي مانند تعزيه‌خواني شكل مخصوص به خود گرفته است و همچنان تا به امروز اجرا مي‌ شود. 
صلاحي عنوان كرد: تاريخ اين جشن به دليل اينكه روز آغاز فصل تابستان، فصلي پركار براي كشاورزان و بلندترين روز سال است و همچنين شروع برداشت گندم به عنوان مهم‌ ترين محصول كشاورزان اين منطقه مي ‌باشد، به يكم تير تغيير يافته است. 
وي اظهار كرد: در اين آيين، برنامه هاي نمادين شكرگزاري برداشت محصول، آواي ضرب زورخانه اي، تواشيح، نمايشگاه صنايع دستي و رسم آب پاشان با محتواي باران خواهي اجرا مي شود. 
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مركزي در اين آيين گفت: جشن تيرگان به دليل اصالت و غناي فرهنگي آن در سال ۸۹ در فهرست آثار ملي كشور به عنوان يك ميراث معنوي به ثبت رسيد. 
مجتبي رضواني ادامه داد: اين جشن با مراسم آييني خاص به عنوان نماد همدلي و تعاون مردم برگزار مي شود و در گذشته كشاورزان و مردم فراهان در كنار آيين هاي پرده خواني و تعزيه، آب پاشي و باران خواهي، وسايل مورد نياز برداشت خود را از بازار روز حاشيه جشن تهيه مي كردند. 
وي اضافه كرد: مردم در اين آيين براي خير و بركت محصولات كشاورزي خود دعا مي‌كنند؛ آرزوي بارش باران در سال زراعي پيش‌رو نيز از ديگر بخش‌هاي اين مراسم است. 
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مركزي بيان كرد: جشن تيرگان با توجه به اين كه يكي از آيين هاي فرهنگي كشور است سال آينده به صورت متمركز در كل كشور برگزار مي شود و استان مركزي به عنوان خواستگاه اين آيين برنامه هاي متنوع تري خواهد داشت. 
وي گفت: هدف از برگزاري اين مراسم احياي هويت تاريخي، رسوم و ميراث ‌معنوي شهرستان فراهان است. 
رضواني خاطر نشان كرد: همچنين حفظ آداب و سنن، فرهنگ، پيشينه و تاريخ گذشته و انتقال درست و اصيل فرهنگ نياكان به نسل هاي آينده از ديگر اهداف برگزاري اين جشن توسط ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان مركزي است.

[ شنبه 5 مرداد 1392 ] [ 17:37 ] [ alireza parsa ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 16 صفحه بعد
درباره وبلاگ

به تفرش نیوز خوش آمدید
امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 7
بازدید کل : 67502
تعداد مطالب : 158
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

تماس با ما دریافت کد بارش برف
لینک باکس هوشمند پردیس
لینک باکس هوشمند برتر

كد موسيقي براي وبلاگ